STEVE JOBS I WANT TO PUT A DING IN THE UNIVERSE. You can't just ask customers what they want and then try to give that to them. By the time you get it built, they'll want something new. LUE LISÄÄ JEFF BEZOS You want your customers to value your service. A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well. LUE LISÄÄ STEVE JOBS WE'RE JUST ENTHUSIASTIC ABOUT WHAT WE DO. Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people. LUE LISÄÄ

Täyden Palvelun Brändin Rakentaminen

Brändin rakentaminen ja kehittäminen on haasteellista. Miten kiinnität emotionaalisesti potentiaalisten asiakkaiden huomion lyhyessä ajassa? Valtavalla määrällä graafista ja dynaamista luovuutta, sekä syvää ymmärrystä kuluttajien ja markkinoiden mieltymyksistä verkossa. Rakennamme visiosi fyysisessä muodossa logoksi ja markkinointimateriaaliksi, joka tavoittaa viestillään potentiaaliset asiakkaat.

Brändi on kokemuksen sielu. Tarjoamasi ominaisuudet ja hyödyntämäsi teknologiat voivat olla vaikuttavia, mutta loppujen lopuksi, brändi on se mistä ihmiset muistavat teidät. Se sitoo asiakkaiden sydämet ja auttaa säilyttämään heidän uskollisuutensa.

Hieno brändi yhdistää suunnittelun ja sanoman herättämään tunteita kohti visiotasi. Se välittää yrityksen arvot sekä työntekijöille että asiakkaille. Kun yritys harkiten tasapainottaa näitä elementtejä, brändin arvo vahvistuu kaikessa muussa mitä yritys tekee. Muun muassa kehittää myyntiä, markkinointia, ja asiakastyytyväisyyttä.

Brändisi ei ole vain nimi ja logo. Siihen liittyy värit, domain, mainoslause, sanoma, grafiikkaa, kuviot, typografia, ja kilpailijan paikannus - jotka yhdessä saavat teidät erottumaan muista. Siksi, tarjoamme suunnittelu, viestintä, ja tutkimuspalvelut kaikkien edellä mainittujen elementtien varmistamiseksi, jotta brändikokemuksesi kattavasti kaappaa olemuksellaan avainkohderyhmät.

Prosessissa tarkastelemme nykyistä ja tulevaa tilaa ymmärtääksemme, mikä motivoi asiakkaat ja työntekijät. Tämä hyväksi koettu menetelmä tukee brändiä, joka luo positiivisia kokemuksia ja sitouttaa jokaisessa kosketuspisteessä.

Brändäys Palveluihimme Kuuluvat

Speciaali Design™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman brändin rakentamiseen, vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Sinun Brändi

Brändisuunnittelu

Sinulla on idea tuotteeseen tai yritykseen. Mutta miten suunnitella tuotemerkki ja miten esitellä se niin, että se olisi uskottava omalle kohderyhmälle? Rakennamme brändejä parantamalla asiakaskokemusta yksi kontaktipiste kerrallaan.

Brändäys

Olipa suunnitelmissasi sitten esitellä tuotemerkki, luoda uusi brändi-identiteetti tai tarviset vain apua selventämään viestisi, me voimme löytää sinulle ainutlaatuisen äänen, antaa lentävän lähdön kasvullesi ja parantaa kilpailuetuasi.

Meidän loistavat strategistit ja graafiset suunnittelijat ovat kanssasi joka askeleella, niin että kaikki osa-alueet suuresta ideasta pienimpään yksityiskohtaan sopii yhteen kertoakseen koko tarinan sinun ainutlaatuisesta brändistä.

Tarina

Sinun täytyy kertoa koko tarinasi kaikkien brändin elementtien avulla. Miten teet sen tavalla, joka herättää tunteita, mahdollistaa käytettävyyden ja kannustaa sitoutumaan? Vietämme aikaa kanssasi oppiaksemme tuntemaan sinut ja tarinasi ytimen. Kasvavassa kilpailutilanteessa, kiehtovat tarinat ja sanoma ovat paras tapa tarjota mukaansatempaavan kokemuksen. Autamme sinua kertomaan tarinasi.

Brändiarkkitehtuuri

Kun yritys kasvaa, uusia tuotteita ja palveluita käynnistetään. Jonkin ajan kuluttua sinulle voi olla selvää mitä eroa niillä on, mutta osaavatko asiakkaasi kertoa eron? Selkeän tuotemerkkien hierarkian avulla voit keskittyä tärkeimpiin tuotteisiin ilman sekasortoa.

Kehitys

Tehtävänämme on auttaa sinua määrittelemään, kehittämään ja toteuttamaan brändin identiteettiä, niin että se puhuu puolestaan. Se on loistavan brändäyksen hienous. Brändi on tarinasi - täydellinen kuva siitä, kuka olet, mitä teet ja miten teet sen. Yhtiön tarkoituksesta ja tehtävästä tulee itsestään selvä.

Konsultointi

Tarjoamme brändin konsultointipalvelua nettisivujen tarkastelusta kokonaisvaltaiseen brändinhallintaan. Jos olet epävarma siitä, miten ihmiset näkevät brändisi tai tarvitset asiantuntijan neuvoja brändin markkinointiin, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Brändäys

Referenssejä

All
Brändäys
fysio fix-sut nettisivut
Fysio Fix-Sut Brändäys
Juhla Lumo Nettisivut
Juhla Lumo Brändäys
RIA-AIR Referenssi
Raahen Ilmastointiasennus Oy

Tarvitsetko mieleenpainuvan brändin, joka vakuuttaa asiakkaan laadukkaalla ilmeellä? ->

Yrityksesi brändin rakentaminen

Sinun brändisi tai "imagosi" on maine, jolle yrityksesi on rakennettu markkinoiden sisällä ja miten se nähdään nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden silmin. Brändisi on myös tehokas viestintäväline, joka yhdistää tuotteesi tai palvelusi sen kohderyhmälle. Kun brändin identiteetin suunnittelu toteutetaan oikein, se luo voimakkaan yhteyden asiakkaan ja tuotteen tai palvelun välillä ja välittää yhtiön viestejä luodakseen liiketoimintaa.

Viesti voi olla mitä tahansa ja sanoman viestittäminen on tehtävä huolella, jos haluat kannustaa asiakkaita toimimaan. Näppärä graafinen suunnittelija saavuttaa tämän hienovaraisesti tyylillä ja kiinnostavuudella. Brändin identiteetin suunnitteluun on kerätty periaatteita ja visuaalisia elementtejä, jotka muodostavat yrityksen julkisen kuvan. Se maalaa kuvan liiketoiminnasta ja kertoo maailmalle kaiken mitä olet, mitä teet, uskomuksesi ja kuinka te edustatte itseänne.

Sinun brändi-identiteettisuunnitelmasi voi olla avain menestykseen tai se voi olla syy epäonnistumiseen - se on niin tärkeää. Jos brändin identiteetti ei edusta arvojasi ja välittää vääränlaisen kuvan yrityksesi periaatteista ja jos se ei näytä asiakkaalle mitä on tarjolla, niin se todennäköisesti ei menesty.

Jos tunnet, että yrityksesi tarvitsee kehittyneempää brändin suunnittelua, niin sitten työskentely Mainostoimisto Speciaalin kanssa on loistava siirto. Meidän brändin rakennuspalvelut räätälöidään huolellisesti yrityksellesi ja luomme materiaaleja, jotka nimenomaan vastaavat liiketoimintasi vaatimuksia. Oikeanlaisella brändäyksellä, yritykset voivat lisätä tuotteen oletettua arvoa luomalla suhteita asiakkaisiinsa, ja vaalivat näitä asiakassuhteita osaksi elinikäistä sitoutuomista.

RAKENNAMME ASIAKKAAN TARPEISIIN

SOPIVAN BRÄNDIN

Sinun strategiasi

Sinun Viestisi

    

On hyvin mahdollista, että muut yritykset työskentelevät saman ongelman parissa, jota sinä yrität ratkaista. Haasteena on asettaa yrityksesi kilpailijoiden yläpuolelle. Ilman strategiaa, joka todella muodostaa yhteyden kohdeyleisöön, on vaikea erottua. Autamme rakentamaan brändin ja digitaalisen läsnäolon, joka saa sinut loistamaan.

Brändisi on lopulta sinun tarinasi, ei meidän. Mutta harkitun yhteistyön avulla ja kuuntelemalla tiimiämme, me autamme jokaisesssa vaiheessa asiakasta tuottamaan selkeän viestin, joka vetoaa asiakkaisiin. Viesti joka perustuu omaan tarinaasi kuvaa parhaiten teidän ainutlaatuisia arvoja.

Yksilöllistä palvelua

Olemme luoneet brändin kaikenkokoisille asiakkaille ja kokemus osoittaa, että asiakkaat ovat jokainen ainutlaatuisia omalla tavallaan. Asiakkaamme koosta riippumatta aloitamme ottamalla selvää asiakkaastamme sekä heidän haasteista ja mahdollisuuksista. Sitten voimme luottamuksella suunnitella jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeisiin täydellisesti sopivan brändi-identiteetin.

Otamme vastaan kaiken kokoiset tilaukset kokonaan uudelleen brändäyksestä aina yhden käyntikortin suunnitteluun ja yrityksen paperitavaroiden suunnitteluun. Brändin rakentaminen ja työskentely meidän kanssa tarkoittaa, että voit keskustella projektin jokaisella askeleella kanssamme. Jos tarvitset meidän apuamme brändin rakennuksessa - pyydä tarjous.