KÄYNTIKORTIN SUUNNITTELU Tilaa käyntikortit nopeasti kauttamme!

Käyntikortit Jokaiseen Tarpeeseen

Ensivaikutelma on usein pysyvä. Harva kuitenkin tietää, että ihminen muodostaa ensivaikutelman uudesta ihmisestä vain seitsemässä sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että sinun on toimittava nopeasti. Jos haluat antaa hyvän ensivaikutelman, hieno käyntikortti on briljantti keino onnistua siinä. Meiltä saat käyntikortit kaikkiin tarpeisiin, oli se sitten matta tai liukas, normaali tai kohopainettu, efektillä tai ei.

Meidän kauttamme saat myös kohdelakkaukset ja helmiäishohtoiset kortit. Myös erimuotoiset kortit onnistuvat, ja voit erottua tyylikkäästi joukosta. Tarjoamme vain korkealaatuista designia ja suunnittelemme sinulle useita versioita, kunnes käyntikortit näyttävät juuri sellaisilta mitä toivoitkin. Ota yhteyttä meihin ja suunnittelemme sinulle uniikit ja sinun näköisesi käyntikortit markkinoinnin työkaluksi.

Täyden Palvelun Käyntikortin Suunnittelu

Speciaali Design ™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman käyntikorttien suunnitteluun, vastaten kaikenlaisten tilausten vaatimuksiin.

Tarvitsetko käyntikortit?

Käyntikortin Suunnittelu

Tarvitsetko ammattilaisen suunnittelemat käyntikortit? Suunnittelemme käyntikortin aina toiveitasi kuunnellen ja työmme sisältää täyden tyytyväisyystakuun.

Käyntikortti Yritykselle

Käyntikortti suunnitellaan edustamaan yritystäsi. Sen tehtävä on luoda hyvä ensivaikutelma. Käyntikortin tulee olla ainutlaatuinen ja muistettava.

Käyntikorttien Painatus

Palveluihimme kuuluu sekä käyntikorttien suunnittelu että painatus. Lähetämme aina vedoksen tarkistettavaksi ennen painatusta

1. Tee Tilaus

Kerro taustatietosi ja toiveesi tilauksen yhteydessä käyntikortin suunnittelua varten.

2. Luonnokset

Saat ensimmäiset luonnokset käyntikortistasi viimeistään viikon sisällä tilauksestasi.

3. Muutokset

Valitse paras luonnos jatkoon ja saat toiveidesi pohjalta uusia vedoksia.

4. Valmis Käyntikortti

Valmis käyntikorttivedos toimitetaan aina tuotantovalmiina tiedostopakettina.

Sinun korttisi

Sinun tarinasi

  

Käyntikortti on yksi helpoimmista tavoista, joilla asiakkaaseen voi tehdä ikimuistoisen ensimmäisen vaikutelman. Ajattele kaikkia näkemiäsi käyntikortteja, joita vaihdetaan kohtaamisissa, potentiaalisten asiakkaiden kokouksissa ja suurissa teollisuuden konferensseissa. Kaikki parhaat käyntikortit palvelevat tarkoitusta: Ne tarjoavat tietoa sinusta ja työstäsi ja toivottavasti kannustavat vastaanottajaa ottamaan sinuun yhteyttä jollakin tavalla. Hieno käyntikortti heijastaa persoonallisuuttasi.

Se heijastaa yrityksen identiteetin sekä omasi; loppujen lopuksi sinun nimesi on kortilla. Voit joko antaa sen jollekulle henkilökohtaisesti tai lähettää sen postitse henkilökohtaisen viestin kanssa, joten se on tarkoituksellinen yhteystietojen jakaminen. Tärkein syy antaa jollekulle käyntikorttisi on se, että heillä on yhteystietosi.

Tilaa käyntikortit nopeasti kauttamme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian