Internet markkinointi tuo yritykselle kilpailukykyä Logon Suunnittelu Speciaali logo juuri sinulle KATSO ESIMERKKEJÄ logo moxiecon logo-triptek logo fix-sut logo ria-air logo psrp logo rasp Dominus Nutrition Oy – Projektin Esittely Logon Suunnittelu Speciaali logo juuri sinulle KATSO ESIMERKKEJÄ logo moxiecon logo-triptek logo fix-sut logo ria-air logo psrp logo rasp

Täyden Palvelun Logon Suunnittelu

Tarvitsetko logon pienyritykselle tai organisaation markkinointiin? Tai ehkä yrityksesi tarvitsee vain uuden ilmeen? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Suunnittelemme logot, ja luomme uusia tunnuksia kaikentyyppisille asiakkaille. Tiedämme, että tulet rakastamaan uutta logoasi, koska suunnittelijamme ovat erittäin lahjakkaita taiteilijoita. Tarjoamme vain korkealaatuisia logoja ja suunnittelemme sinulle useita versioita, kunnes logo on juuri sellainen niin kuin toivoitkin. Ota yhteyttä niin voimme auttaa sinua yrityksesi brändin rakennuksessa.

Logosuunnitteluumme kuuluvat

Speciaali Design ™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman logon suunnitteluun, vastaten kaikenlaisten tilausten vaatimuksiin.

Tarvitsetko logon?

Logon Suunnittelu

Sinulla on idea logollesi. Mutta miten suunnitella vakuuttava logo ja miten esitellä se niin, että se olisi uskottava omalle kohderyhmälle? Suunnittelemme logon aina toiveitasi kuunnellen ja työmme sisältää täyden tyytyväisyystakuun.

Logo Yritykselle

Logo suunnitellaan edustamaan yritystäsi. Sen tehtävä on luoda hyvä ensivaikutelma. Logon tulee olla ainutlaatuinen ja muistettava. Hyvä logo viestii kekseliäästi yrityksesti toimialasta, on helposti ymmärrettävä ja luettava, huomataan ja ennen kaikkea muistetaan.

Liikemerkki

Liikemerkki kertoo kansantajuisesti, mikä yrityksesi on tai mitä se tekee. Se on kuvallinen, yrityksen graafinen tunnus, joka kuvaa yrityksesi toimintaa ja osaamista kuvan muodossa. Logosuunnittelija tekee toiveidesi pohjalta luonnoksia ja valmis liikemerkki on toivomuksiesi mukainen!

1. Tee Tilaus

Kerro taustatietosi ja toiveesi tilauksen yhteydessä logon suunnittelua varten.

2. Luonnokset

Saat ensimmäiset luonnokset logostasi viimeistään viikon sisällä tilauksestasi.

3. Muutokset

Valitse paras luonnos jatkoon ja saat toiveidesi pohjalta uusia vedoksia.

4. Valmis Logo

Valmis logo toimitetaan aina tuotantovalmiina tiedostopakettina.

Sinun logosi

Sinun tarinasi

  

Logoa voidaan kuvailla “yrityksen kasvoiksi”. Yleensä se on ensimmäinen asia jota potentiaalinen asiakas yrityksestäsi huomaa. Ehkä olet huomannut, että voit päätellä milainen yritys on kyseessä tarkastelemalla sen logoa ensimmäistä kertaa, vaikket ole koskaan kuullutkaan yrityksestä ennen.

Asiakas muodostaa kuvan yrityksestäsi vain muutamissa sekunneissa. Itse asiassa logo on yksi tärkeimmistä brändäysinvestoinneista joita voit tehdä. Hyvin suunniteltu logo on helpoin tapa viestiä asiakkaalle muun muassa ammattitaidosta ja laadusta.

Logon pitäisi olla riittävän selkeä, jotta se olisi helposti tunnistettavissa ja sen tulisi toimia missä tahansa koossa, oli se sitten stadionin seinässä tai jäätelötikussa. Hyvä logo on mieleenpainuva ja luo mainion ensivaikutelman yrityksestäsi.

Tilaa logo nopeasti kauttamme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian